viernes, marzo 30, 2007

Aulularia!


Después de cosechar un gran éxito y ganar el primer premio en Valencia llega... ¡Aulularia, la comèdia de l'olla! del escritor latino Plauto. Una obra llena de ingenio y buen humor, en una adaptación en donde las carcajadas no cesarán ni un instante. Un nuevo éxito de La Trena Teatre. Así que os esperamos a todos, ¡no falteis o os arrepentireis!

1 comentario:

Jordi Escortell i Crespo dijo...

Realment eres un geni, un artista/e dels que ja no queden. Un any més ens has ajudat en tot allò que hem necessitat i els resultats no han pogut ser millors: un Primer Premi en el concurs de teatre de València amb Aulularia. Saps que sense la teva ajuda res hauria sigut el mateix, per tot això, GRÀCIES DE PART DE TOTS ELS MEMBRES DE LA TRENA TEATRE. I que torhom sàpiga que eres un geni del dibuix i de l'art en general i que has guanyat un PRIMER PREMI pel teu decorat... això que tots ho sàpiguen!!
Gràcies per la camiseta que hem vas pintar, és preciosa, una altra obra d'art de Daniel Fernández... com no podia ser d'altra manera!!
Enhorabona, continua treballant com ho fas de bé i segur que els èxits sempre estaran amb tu. Carpe Diem, tu ja m'entens... i no t'oblides de LA TRENA TEATRE.